onsdag 26. november 2008

Krever merking av manipulerte reklamebilder

SV har begynt å snakke om at bilder som er brukt i reklame som er manipulert må merkes.
Jeg synes det til en viss grad er en kjempe god idé! Tenk deg alle de kvisemidlene som egentlig bare består av unyttige kjemikalier som alle kommer til å se at ikke fungerer. Men det at man ikke skal få reklamere for kosmetiske operasjoner og slanke midler? Hvis SV vil ha slutt på kosmetiske operasjoner eller slanking med slankemidler burde de heller tatt det opp på en mer sakelig måte. Det går ikke ann å få slutt på det, folk gjør som de selv vil.
Et eksempel er å utføre kampanjer hvor de viser alvorlige følger som skjer ved bruk av spesielle slanke midler eller kosmetiske operasjoner. Alt det styret rundt kosmetiske operasjoner har vært før. Hvor mange ganger har man ikke hørt om personer som har fått dårlige resultater eller mislykkede operasjoner.
Jeg skjønner saken de tar opp om manipulering, men ikke det med at de vil fjerne reklamer for slanke midler og kosmetiske operasjoner. Det å bruke tid å penger på å fjerne reklamer for slanke midler eller kosmetiske operasjoner er bare bortkastet. Har ikke SV noe annet å finne på? Tenk på alle de politiske sakene som f.eks de som har problemer med misbruk, gamlehjem, fattigdom osv. Jeg ville heller rådet SV til å bruke penger på det enn på å fjerne reklame!

Ingen kommentarer: